Hoppa till innehåll

Flyttstök och det förmodade möglet

Nu är det flyttstök för fullt i det Ferry-Karlssonska hushållet! Idag har Jonas tvättat fönster och fixat fler flyttkartonger och jag har städat badrummet och tvättat gardiner, soffkuddar, morgonrockar och badrumsmatta.

Nu är klockan 21:07 och Jonas har åkt iväg för att göra färdigt en labb som han och Fruktis fick kompletteringskrav på. Jag stökar vidare så smått här hemma, men vet inte hur mycket mer jag orkar…

Imorgon blir det en liten flyttstökspaus eftersom vi förhoppningsvis ska redigera vår kortfilm då, jag, Jonas och Tobias.

Har pratat med fastighetsskötaren om det förmodade möglet i nya lägenheten idag. Fick veta att taket i badrummet ska målas om, det är redan bestämt men inte tidsbokat. Vi bekymrade oss alltså över det fläckiga och flagnande taket i kombination med en frän doft. Doften skulle kunna vara avloppet också, gissade fastighetsskötaren men han kom inte in i lägenheten för att kolla, eftersom vi låst båda låsen och han bara hade nyckel till det ena.
Bra att veta att någonting ska göras åt taket… men tänk om det är en massa mögel och de bara målar över det?! Hmm… ja, jag hoppas att vi hade fel. Hoppas också att målerifolket inte bara målar över det om det är ruttet…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *