Hoppa till innehåll

Soligt på balkongen

Idag har vi varit på IKEA igen och bland annat köpt utemöbler till balkongen (ett Tärnö-bord med matchande stolar)! Vi provsatt en stund när vi kom hem och det var riktigt stekhett i den gassande solen. Fint med balkong, men det blir såklart lite trångt att öppna dörrarna fast möblerna är små.

Ska väl förhoppningsvis lyckas packa upp några kartonger idag också. Vi använde alla 35 banankartongerna plus några udda kartongsorter…

Nu har vi fått hyfsad koll på var allt vi behöver finns. Vi har hittat återvinningsbehållare, påsar att lägga komposterbart avfall i, tvättstugan (vi tvättar på torsdag 8-11), en massa små hyfsat bra minilivs i närheten, närmaste pizzerior, brevlådor och caféer med mera. Skulle gärna vilja veta när Lidl öppnar också. Tomas och Karolina säger att det är bra, medan alla andra som uttalat sig tycker att det är kasst… ska bli spännande att få bilda egen uppfattning. Om det är bra blir det ju perfekt med en stor affär nära. ICA på Rymdtorget är lite för långt bort, det var onekligen väldigt påfrestande att bära alldeles för tunga kassar därifrån igår.

Det ser för övrigt ut som att Veronica och Björn kommer hit till midsommar! Skoj!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *