Hoppa till innehåll

The Terminal

Nej. Se den inte. Vilken besvikelse! Det lät intressant; Tom Hanks spelar Viktor Navorski som anländer till JFK-flygplatsen i New York och får beskedet att hans land inte längre finns och att han därför varken kan åka tillbaka eller få tillträde till USA. Personalen hoppas att han ska ta första tillfället i akt att smita, men Viktor är en duktig pojk och stannar därför på flygplatsen och väntar.

Så långt, allt väl. Sen blir det bara dåligt. En märklig relation med en kvinna spelad av Catherine Zeta-Jones, alldeles för många dubbeldråpliga scener för den överdrivet tafatte Viktor, en riktigt märklig kärlekshistoria mellan två bekanta och så vidare… nej, nej, nej, det är bara fel. Undvik!

FilminfoIMDB: The Terminal
Regissör: Steven Spielberg
År: 2004
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *