Avbrott i isolationen

Igår pratade jag inte med en enda människa förutom Jonas på telefon, men idag har jag träffat Elisabeth som är en bekant från gymnasietiden. Vi köpte lunch på ett pastaställe som jag och Veronica sneglade på när vi valde matställe; det är både pastarestaurang och pastaaffär, man kan köpa en massa spejsade färskpastasorter och så. Måste testa när vi känner oss rika någon gång. Hur som helst testade vi båda deras spenatrulle och gick och satte oss i parken vid vattnet och åt. Det var gott! Vi strosade runt lite också och sökte skydd från det plötsliga regnet i Nordstan (den stora shoppinggallerian). Givetvis kom den värsta störtskuren när jag var på väg hem från spårvagnen, jag blev blööt…

Nu ska jag äta lite mat, läsa lite bok och allmänt ta det lugnt. Det var roligt att träffa Elisabeth! Imorgon ska jag träffa Rasha, som jag gick i samma klass som i ganska många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *