Rasha och shoppingförsök

Idag har jag träffat Rasha och fikat på Avenyn! Det var trevligt – vi pratade om våra nuvarande situationer och om gammalt folk. Jag är dålig på att hålla isär alla gamla människor, vilka som känner vilka och sådär. Efter att ha suttit en bra stund och försökt komma på gemensamma bekanta som bor i Linköping lyckades jag komma ihåg Ellinor och Maria, som ju har tillhört mina bättre vänner ända sedan gymnasietiden. Inte så att jag hade glömt bort deras existens, men att nämna dem för Rasha var tydligen svårt… Och när Rasha pratade om Karin trodde jag först att hon menade Carin… snurrigt!

Efter det gick jag runt på stan ganska länge, både för att allmänt lära känna den mer och för att försöka reafynda. Jag brukar tycka att jag är tråkig som bara har en massa trista kläder, men efter dagens försök inser jag att jag helt enkelt får hålla mig till tråkiga kläder… Jag provade en massa fina linnen, men ingenting passade. Alternativt så fanns de bara i XL, vilket inte gjorde det till någon större idé att prova. Jag hittade faktiskt ett linne vars modell jag tror skulle vara jättebra på mig – det såg riktigt fint ut från ena sidan, men mindre fint från sidan där jag inte riktigt fått igen dragkedjan. Hittade det på ett ställe till (det var H&M och det finns en drös dylika butiker här) men även där bara i storlek 34. Jag var så seriös att jag frågade expediterna om det fanns något liknande, men det gjorde det visst inte. :(

Hur som helst så hittade jag faktiskt ett par byxor för 99 kronor. Måste sy upp dem innan jag kan börja använda dem – tur att vi ska till Nyköping snart. Om de blir bra så var det ju ett fynd.

Klippte mig också, faktiskt. Det första dropinstället jag hittade var tokdyrt, men det andra kostade 200 kronor och det fick duga. Håret ser ganska bra ut framifrån nu, men det är fortfarande läskigt att se det bakifrån när man provar kläder i provhytter. Risigt, torrt, spretigt, grådassigt. Borde man börja engagera sig i inpackningar och sånt där? Suck. Det hjälper ju ändå inte…

Min middag nyss var fil med flingor och banan. Förutom det har jag ätit två knäckebrödsskivor med torr och trist ost på och druckit en latte (klockan är 21.13). Tänk vad smal jag skulle bli om Jonas var borta oftare. :) Men jag vill ha honom här, såklart. Han kommer imorrn, mmmys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *