Hoppa till innehåll

Benny & Joon

Det här är en söt, rolig och mysig film. Det är inget mästerverk, men eftersom jag tror att den försöker vara just söt, rolig och mysig så tycker jag att den lyckas bra. Benny är en stackars kille som mer eller mindre offrar sitt liv för att ta hand om sin mentalt sjuka syster Joon. En dag får han ytterligare en knäppskalle på halsen, kompisens kusin Sam. Sam och Joon finner varandra och kanske kan Benny också lära sig ett och annat av den lustige Sam…

Benny är lite för mesig och filmen är ganska förutsägbar, men helt klart en mysig liten bagatell. :) Johnny Depp är härlig som den excentriske, trixande Sam.

FilminfoIMDB: Benny & Joon
Regissör: Jeremiah S. Chechik
År: 1993
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *