Hoppa till innehåll

Pubrunda på Chalmers

Nu har vi snyltat lite på Chalmers nollningsaktiviteter. :) I torsdags var vi nämligen på pubrunda och besökte ett flertal av studentpubarna på Chalmersområdet, medbjudna av Elisabeth som läser kemi här. Första gången vi rastade åverålerna i Göteborg! Det kändes onekligen lite märkligt att gå genom Bergsjön och vara jätte-cerise… Åtskilliga åverålsmänniskor vi träffade försökte förgäves klura ut vad vi var för några, så vi fick förklara vår härkomst ett antal gånger.

Det var en kul kväll, kanske lite för kul eftersom vi stannade såpass länge att spårvagnarna hade nattuppehåll när vi ville hem. Jag svor lite ilsket att så beter sig inte nattbussarna i London minsann… På helgerna fungerar ju nattrafiken bra här också, men nu hamnade vi i den situationen att vi faktiskt övervägde en promenad till Bergsjön… fast det var nog tur att vi tog en taxi i alla fall. Slurp, sa det och så var vi 250 kronor fattigare. Taxichaffisen brummade på ordentligt och körde nog för fort hela tiden, så vi var hemma på under en kvart.

Igår tog vi det lugnt och slappade. Det blev 2½ Hitchcock-film, tyvärr fick jag inse mig besegrad en bit in i Spellbound… jag var helt enkelt för trött! Ville ju inte sova bort en Hitchcock, så vi sparade den.

Idag kommer Jonas föräldrar på besök.

En kommentar

  1. Nej, Londons nattbussar kan nog inte spårvagnarna i Göteborg hävda sig emot. Om vi däremot jämnför med Östgötatrafiken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *