Hoppa till innehåll

Nattens barn

Vad tänker du när du hör namnet Traci Lords? Jag skulle tro att de flesta tänker på hennes porrkarriär. Efter den har hon blivit påklädd skådespelerska och technodrottning, med mera. Hon är väl inte sådär enormt känd i något av sina områden, men det som är imponerande med henne är att hon faktiskt gjort väldigt mycket och djärvt tacklat alla livets utmaningar.

Och vilka utmaningar sen då. Alla män i Tracis unga liv var svin och hon fick tidigt inpräntat den hårda vägen att hennes kropp inte var hennes egen. Just då var det nog inte så lyckat för Traci att hon var snygg, för vägen ledde spikrakt mot porrträsket där hon befann sig mellan 15-18 års ålder. Men hon tog sig ur det och avslutar boken med att säga att alla i den branschen är trasiga människor, avfärdande den modernare synen på porr som någonting frigjort och bra.

Intressant livshistoria, läs!

BokinfoTitel: Nattens barn
Författare: Lords, Traci
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *