Hoppa till innehåll

Pippicafé & zombier

Sisådär, då är jag äntligen frisk nog att orka göra saker igen, även om jag fortfarande är oändligt snorig och äcklig…

Igår blev en riktig heldag: först skola, sen fika och sen bio. Fikadejten var med Jonas, Jonas L och Julia och ägde rum på Café Villekulla som jag fått rekommenderat av en kille på min kurs. Verkligen ett mysigt café och en mycket bra rekommendation. Man kliver ner i en källare som är riktigt hemtrevligt inredd med stearinljus och doftprylar till och med inne på toaletten. Av hembakta bakverk får man ta för sig bitar i valfri storlek. Vi slog till och med på stort, riktigt stort: mat (det fanns paj, sallad & grillad ciabatta), kall dryck, kakbuffé och varm dryck för 95 kronor. Inte illa! Kul att få smaka på många kakor, men det var nog första och sista gången jag betalar så mycket på ett café som fattig student. :) Kakbuffé innebär för övrigt inte inte småkakor, även om det kanske kan låta så, utan kladdkaka, äppelkaka, hallonkaka, blåbärskaka och ett flertal sorter till.

Jonas och jag provade förresten ett annat café i helgen också, Café Java. Det var inte riktigt lika mysigt men ändå ganska hemtrevligt, det allra bästa var de monstruöst stora tekopparna som gav lång och varm njutning.

Efter fikadejten knatade Jonas och jag bort till BioPalatset och såg zombiefilm, nämligen Land of the Dead. Den dög. Egentligen gick vi på bio då för att få använda våra rabattkuponger från ICA, men tyvärr gick filmen bara på fel biograf… Vi funderade på att gå och se något på rätt biograf idag, men eftersom det inte fanns något vi sådär hemskt gärna ville se så struntade vi i det.

Annars knatar livet på. Imorgon borde jag få ett bokpaket med böcker om Egypten. Hoppas! Idag fick vi resultaten på våra japanskatentor, jag hade 100% på Hiraganatentan och 92% på grammatiktentan.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *