Mer om kategorierna

Nu är kategorifunktionen lite mer användbar, eftersom jag har stulit alldeles för mycket pluggtid till att kategorisera gamla inlägg och omarbeta kategorierna…

Det är inte alla inlägg som tillhör någon kategori och det är heller inte meningen. Mina vanliga “detta har hänt”-anteckningar får ingen egen kategori, utan betraktas som okategoriserade. Är det något extra viktigt hamnar det under kategorin “Viktiga händelser”.

Är ganska nöjd med funktionen, det är superlätt att lägga till och ta bort kategorier. Svårare är att byta namn på dem, jag borde skriva någon funktion som gör det åt mig… och en sökfunktion för att söka inlägg tillhörande fler kategorier. Men inte nu, nu måste jag verkligen sätta igång och plugga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *