Hoppa till innehåll

Kategorifunktion!

Nu har jag just slösat bort ett gäng timmar på att koda ytterligare en funktion till hemsidan, i stället för att plugga!

Tadaa, nu finns kategorier. Vad tycks? Än så länge är det förstås inte så många inlägg som är kategoriserade och kategorierna är heller inte helt bestämda, men jag får väl jobba på det.

Tanken är hur som helst att det ska bli lättare att hitta inlägg som handlar om särskilda saker och förhoppningen är att det leder till att äldre inlägg blir mer lästa…

Planen är att också fixa en funktion som gör att man kan söka på inlägg som är inlagda i flera kategorier, så att man till exempel kan kombinera kategorierna “Café/Restaurang” och “Göteborg” om man vill hitta caféer i Göteborg.

4 kommentarer

  1. att du fortfarande orkar koda själv när det finns smarta saker som CMS…exempelvis mamboserver.com ? det är otroligt smidigt…å relativt mycket makt över det tekniska har man ändå

  2. Man är väl kodapa? Det är mycket roligare och personligare att koda själv. Ingenting går upp mot den kontroll man har då…

  3. Åh kan inte du hjälpa mig med hur jag går tillväga för att koda in en kategorifunktion? Jag har fått hjälp med att koda min blogg så jag har sett lite grann hur det går till men vet ej hur jag ska gå tillväga. Med vänliga hälsningar Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *