Hoppa till innehåll

Brand bredvid Brunnsparken

Idag fick jag sällskap in till stan med Jonas, som hade lite ärenden att uträtta medan jag var i skolan och fick lära mig nya katakana- och kanjitecken. När vi stannade vid Centralstationen sa Jonas att det luktade brandrök och strax därefter fick jag syn på ett gäng brandbilar och bolmande rök.

Det är tydligen en rejäl brand i ett fint hus från 1887. Restaurang Huset och nattklubben Chrome är det visst inte så mycket kvar av. Släckningsarbetet är omfattande. Kollade upp detta och mer därtill i GP’s artikel så fort vi kom hem, efter att ha tagit en fika på stan.

Nu luktar vi brandrök. Faktiskt ganska mycket. Är just nu väldigt glad att inte vara en av dem som måste stå där timme ut och timme in och andas brandrök.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *