Condeco

Condeco är ett av de trendigare, modernare caféerna, som finns på Avenyn, Fredsgatan och i Kompassen. Idag efter skolan mötte jag Jonas och fikade på caféet på Fredsgatan. Miljön var ganska cool, men inte särskilt avslappnande, främst på grund av två tv-skärmarna som flashade ut hispiga bilder ögonen inte kunde motstå att dra sig mot. Turligt nog spelade de inte särskilt hög musik, men det var ändå ganska bullrigt från maskiner och folk. Toan var tusan det coolaste, själva toaletten såg ut som ett ägg och hela “badrummet” ganska annorlunda.

Vi drack vanligt kaffe, som smakade som kaffe ska (och kostade 25 spänn eller så) och åt äppelkaka (29 kr) som jag inte tyckte smakade som äppelkaka ska… det var nämligen nästan inga äppelbitar i utan mest kladdig sockerkaka. Man fick åtminstone mycket vaniljsås till, men jag vet inte om sockerkaka och vaniljsås egentligen är den bästa idén. Kan ju tillägga att Jonas i alla fall tyckte den var väldigt god.

Caféet duger verkligen till att ta en fika, eller rentav äta mat (den såg i alla fall god ut), men är nog inget ställe man sitter länge på för att mysa och slappna av.

Har för övrigt varit på Condeco på Avenyn också, tidigare i somras när det var uteservering som gällde. Det var helt okej, ganska likt det på Fredsgatan såklart.

Condeco har förresten en hemsida som misslyckades med att imponera på mig, efter att vägra laddas i Firefox och sen (i IE) vara ganska förvirrande med bilder som flyttar på sig och har sig…

En kommentar

  1. Vad som helst är gott med vaniljsås, det är såsen jag vill åt. Men jag kan hålla med om att de kunde tryckt i lite mer äpple i bitarna. Det var väl MTV de visade utan ljud, va? Stillsammare kanal kan man ju hitta, men på kafé borde man ju inte ha TV alls.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *