Hoppa till innehåll

Kanelbullens dag & vintervila

Ät bullar idag! Det är kanelbullens dag! Visst är det mysigt att få anledning att fira med någon man tycker om? Givetvis är det fånigt och styrt av kommersiella intressen och allt det där, men att äta kanelbullar tillsammans är ändå ett så enkelt sätt att få mysa lite. Klart att man kan och ska göra det ändå, men en push i baken och en officiell anledning är faktiskt inte dumt. Tyvärr blir det inget hembak för oss – skulle vilja, men vi har inte ro till det med allt annat som ska göras.

Min gode vän Christian har nyligen släppt version 3 av sin online-community Vintervila. Fint, fint! Helt färdigfinslipat är det inte än, men jag tycker att du ska gå dit och bli medlem och sätta igång att skriva en massa bra tips (för tipsen är något av det roligare med vintervila, tycker jag). Jag heter Helena där, precis som på riktigt, om du skulle vilja söka upp mig.

Strax ska jag susa iväg med spårvagnen in till stan, en timme för tidigt eller så för skolan, men jag ska svänga förbi Hemköp och köpa bullar… Vägrar att göra det efter skolan eftersom erfarenheten säger mig att jag får stå i kö på tok för länge om jag handlar ungefär samtidigt som alla andra också blir lediga för kvällen. Usch!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *