Hoppa till innehåll

Kroppkakor, ny kategori och kodstrul

Igår lagade Jonas kroppkakor till oss! Smålänning som han är så är det ju självklar mat för honom, men själv har jag bara testat otäcka, vakuumförpackade kroppkakor fyllda med slakteriavfall. Det var ganska många år sen som mamma köpte dem efter att jag lyckats förmedla min nyfikenhet på rätten. Jonas kroppkakor var mycket godare! :)

Jag har lagt till en ny kategori, Frågor & svar, här på sidan. Alla tjejsnack-inlägg har därmed fått flytta in i dagboken och kategoriserats under den. Det är förklaringen till att “senaste inlägg”-listan ser ut som den gör och att ni som eventuellt rss-prenumererar har blivit rysligt bombarderade…

Har även försökt mig på att göra den avancerade kategorisökningen som jag tidigare nämnt, men än så länge fungerar den inte alls… får väl se om jag orkar ta tag i det snart igen och har bättre hjärnkapacitet då.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *