Hoppa till innehåll

Tjejsnack vecka 34: Vad gillar du bäst/sämst

1. Kaffe eller te?
Jag gillar båda, de har olika användningsområden. Brukar förvisso akta mig för kaffe ibland, eftersom magen lätt protesterar när jag dricker det. Kaffe är nog mer komma igång och pigga upp sig och socialt, medan te är mer mysa och ta det lugnt.

2. Öl eller vin?
Jag dricker båda men helst öl, det släcker törsten bättre.

3. Mjölk eller öl?
Till vardags dricker jag alltid mjölk, mycket mjölk. På fest väljer jag öl, såklart.

4. Hund eller katt?
Hund får det bli. Ogillar kattklor…

5. Spindlar eller ormar?
Jag är inte överdrivet fobisk eller hatisk mot endera, men kan inte påstå att jag gillar någon av dem hellre. Det är ju oftare man får hemmet invaderat av spindlar än ormar, så det kanske ligger närmare till hands att ogilla dem. Men det skulle såklart vara värre att hitta en orm under sängen än en spindel i taket…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *