Hoppa till innehåll

Tisdag 16 augusti: Antingen eller

1. Trivs du bäst i byxor eller i kjol?
För det mesta byxor, men jag har gärna kjol om det är varmt. Tjocka strumpbyxor funkar också, men inte mitt i smällkalla vintern…

2. Går du helst med eller utan skor på sommaren?
Med. Min enda barfotaupplevelse i sommar resulterade i ett getingbett efter bara någon meters promenad. Aj! Fast egentligen gillar jag att gå barfota, men det är inte direkt så att man gör det när man mest traskar runt i stan.

3. Tycker du bäst om sommaren eller vintern?
Sommaren, för då är det varmt och man slipper halka runt på elak is!

4. Använder du smink eller är du helst osminkad till vardags?
Nej, jag är helt osminkad, både till vardag och fest. Jag har blivit sminkad till baler, men själv lägger jag inte annat än utklädningsmakeup.

5. Lägger du nycklar och andra prylar i fickorna eller använder du handväska?
Lite olika. Undviker helst handväska, så oftast blir det jackfickorna eller eventuellt ryggsäck. Ibland har jag väska, men då oftast en lite större variant som man kan få ner ganska mycket i. Jag brukar försöka köpa jackor som jag får ner det viktigaste i: plånbok, mobiltelefon, nycklar och kamera. Jag brukar ofta ha med mig vattenflaska och tröja också, men då blir det ryggsäck för det mesta.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *