Hoppa till innehåll

Nya foton ute!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och uppdaterat fotodagboken! Jag måste verkligen fixa en automatisk uppdateringsfunktion, det är alldeles för pilligt att uppdatera nu och jag drar mig verkligen för det. Borde vara relativt enkelt att fixa, men en del tid tar det ju och jag är inte helt säker på hur jag vill att fotodagboken ska presenteras.

Hur som helst, inte mindre än nio nya inlägg på fotodagar! Ett par av dem tillhör till och med lite kreativare kategorier med efterbehandling och allt. Vad sägs om bilden från Jonas klippning? Ännu mer intressant att nämna är mitt nya “film noir”-projekt. Jonas skriver ju, som jag tidigare nämnt ett rollspel med temat film noir. Nu vill han ha fotoillustrationer till det, bilder som andas film noir och 40-50-tal. Jag har börjat experimentera lite smått och mina första förberedande försök finns här. Försöket går egentligen mest ut på att hitta miljöer och skapa en gammaldags känsla i bilderna. Sen får vi ta och åka till Myrorna och leta rätt på en trenchcoat så att Jonas kan posera i lämpliga kläder. :) Annars är ju grejen med film noir att det ska vara dramatiska skuggor och höga kontraster, gärna i princip bara silhuetter av “modellerna”. Nån som vill vara min femme fatale..? Undrar om jag skulle kunna rita en och klippa in i någon bild… kan bli ett intressant försök i alla fall, med risk för att det ser väldigt fånigt ut. Nåväl, ett potentiellt väldigt intressant projekt i alla fall, vi får hoppas att det blir något bra av det.

För övrigt älskar jag reflektioner och tycker att den nedersta bilden på den här sidan är rätt cool, även om det är bilar ivägen och den är långt ifrån tekniskt fulländad…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *