Kakor och kaniner

Idag har jag bakat chokladmuffins och hallongrottor! Var dessutom duktig och frös in nästan alltihop! Det ska vara bjudfika, så om du vill smaka är ett hett tips att komma och hälsa på. :)

Nästa gång jag gör hallongrottor ska jag försöka göra dem fina… nu blev det en mindre översvämning i ugnen. Inte lätt att göra hallongrottor för första gången. :) Det är nog för övrigt Ingela som inspirerat mig, hon har nämnt vid ett par tillfällen att hon bakat hallongrottor och jag har blivit sugen men inte gjort slag i saken förrän nu.

Det roligaste idag är Angry Alien Productions 30-sekunderssammanfattningar av kända filmer med kaniner i huvudrollerna. Underbart! The Rocky Horror Picture Show, The Shining, Pulp Fiction… bara sååå bäst! Se, se, se! Men det krävs nog att man är välbekant med filmerna.

En kommentar

  1. När jag gjorde hallongrottor hade vi (som vanligt) inga pappersformar, utan jag lade dem direkt på plåten. De blev superfula och platta och passade inte att bjuda på.. Bra, för då kan man äta upp dom direkt.. ;)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *