Hoppa till innehåll

Kamratgruppsträff

Idag har jag varit på min första kamratgruppsträff! Kamratgrupper är alltså en grej för studenter som vill umgås över ämnesgränserna och idag var första träffen för mig, Kalle, Maria, Beatrice, Sofia, Julia, Henrik och Maria (ja, två Marior). En grupp om åtta pers alltså. Idag blev vi igångsparkade och bjudna på rejält mellanmål av två kvinnor från GFS, sen ska vi själva se till att träffas. Till att börja med ska vi bowla på fredag. Intressant projekt, kul att träffa lite folk. Lär rapportera mer om våra vidare förlustelser.

Annars har jag varit i skolan, läst i min Jeffrey Dahmer-bok på dagens fyra spårvagnsresor, letat efter en termos men ännu inte köpt någon, försökt lära mig en uppsättning kanji och… tja, inte så mycket mer.

Jo, jag har blivit biljettkontrollerad på spårvagnen också! Andra gången nu…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *