Tjejsnack v 42: Det hänger på håret

1. Vilken hårfärg har du?
Nån sorts blond.

2. Långt eller kort?
Ganska långt, lite etappvis sådär.

3. Lockigt eller rakt?
Rakt.

4. Naturligt eller preparerat?
Naturligt.

5. Är du nöjd med ditt hår just nu?
Det jag är missnöjd med är mest hårets kvalitet överlag och den är ju alltid som den är. Jag har väldigt tunt och mjukt hår, vilket gör att det lätt blir slitet och risigt. Är väl ganska nöjd med frisyren, eftersom jag har fått inse att jag helt enkelt inte kan ha riktigt långt hår… kunde få vara lite tjockare, men det hänger ju ihop med kvaliteten. Grejen med min frisyr är att jag verkligen inte orkar göra något med den, det måste räcka att tvätta och borsta. Att ha lite etappklippt är ett bra sätt att få det att se ut som en frisyr snarare än hår rakt upp och ner, utan att behöva anstränga sig. :) Visst har jag sett många snygga kortare frisyrer jag i teorin skulle vilja ha, men jag inser ju att de kräver skötsel för att se så där snygga ut och jag vet med mig att jag varken orkar eller kan göra sånt snyggt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.