Hoppa till innehåll

Trött, skolk och spel

Argh. Är det årstiden som gör att man är så trött och seg? Imorse sov jag verkligen alldeles för länge… och sen orkade jag inte skynda mig, så jag struntade i skolan och pluggade lite kanji hemma i stället. Nu kanske du tror att jag började tidigt, vilket skulle kunna rättfärdiga eller åtminstone förklara det hela något. Jag började klockan ett.

Struntade även i att gå på skolans filmvisning igår (förrgår, för att vara petig…), det var inte bara för att jag var seg utan även för att mina bekanta inte verkade vara så sugna och då orkade jag inte bry mig. Egentligen är det ju ett bra initiativ att de visar japansk film ungefär en gång i månaden, så man borde stödja det. Samtidigt är det jobbigt att behöva åka in till stan IGEN (alternativt fördriva en massa tid) för att sitta i ett klassrum och titta på film, när det är så smidigt att göra det hemma…

Idag har min kamratgrupp varit här. Det blev ost- och vinkväll med sällskapsspel. Vi spelade Chez Geek fast vi nog egentligen var lite för många. Det gick ganska segt eftersom vi mest pratade om annat, men eftersom umgänget egentligen är det viktigaste så får man väl lov att se det som något positivt att vi faktiskt hade så mycket att prata om. :)

Undrar hur jag ska lyckas undvika att skolka imorgon… då kommer jag med största sannolikhet nämligen få en mycket trevlig avi i brevlådan… och då kommer jag att vilja testa min nya ritplatta! Fast vår konversationslektion imorrn är i alla fall inställd, eftersom läraren precis blivit pappa, så dagen är inte så lång som den brukar…

Nu är klockan 01.21. Allt talar för att jag kommer “rise and shine” imorgon, eller? Jo, jag har druckit vin också!

Det är tråkigt att sova ensam. Jonas är i Linköping och skriver tentor.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *