Hoppa till innehåll

Förresten, badrummet!

Badrummet är förresten färdigmålat nu. Trodde att jag skulle få lov att utstå the smell from hell in the bathroom of doom ytterligare en gång, men det var faktiskt inte så farligt den här gången. Skönt att slippa skämmas för badrumstaket när man har gäster hemma, nu skäms jag bara för att lampan tar så lång tid att tända… vänta, jag ska gå och ta tid:
… 25 sekunder från att man trycker på knappen tills lyset tänds! Gissa om folk blir förvirrade?

Uppdatering på begäran:

Jo, så här ser det ut:

Nu är det förvisso inte så intressant utan före-bild, men ta mitt ord för att det såg gräsligt ut innan… jag ville inte fota det utan helst bara förtränga det! Det var brunflammigt, fläckigt och flagigt i taket. Nu är det vitt och nymålat. Inget intressantare ingrepp än så alltså!

Jag har även en sida med fler lägenhetsbilder [edit: borttagen länk] (inkl. mer informativa badrumsbilder) för den intresserade!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *