Hoppa till innehåll

The Jeffrey Dahmer Story – An American Nightmare

Om seriemördaren Jeffrey Dahmer, som mördade åtminstone sjutton män och gjorde hemska saker med dem. Första halvan eller så av boken berättar om Dahmers liv och sedan handlar det om efterdyningarna, mediacirkusen, rättegångarna och poliskaoset.

Det är en mycket läsvärd bok, men först kände jag en viss skepticism för den på grund av att författaren skrev uppenbara spekulationer, nämligen vad som rörde sig i huvudet på ett av offren. Jag vill ha fakta, eller åtminstone få tydligt besked om vad som är spekulationer och inte. Nu är jag lite osäker på sanningshalten i resten av boken, men samtidigt så levereras såpass lite detaljer att jag tror den håller sig till sanningen. Irriterande lite detaljer, för övrigt, eftersom saker Dahmer gjort nämns “i förbigående” i rättegångsskildringarna senare. Kunde det inte vävts in i berättelsen?

Hur som helst är berättelsen om Dahmer verkligen otäck och läsvärd och den här boken är ett helt okej sätt att ta till sig den med.

BokinfoTitel: The Jeffrey Dahmer Story - An American Nightmare
Författare: Davis, Don
Publicerat iBöckerVardagsliv

2 kommentarer

  1. JohnnyBoy JohnnyBoy

    Skit i Röd Drake, den suger. Se originalet Manhunter istället! Så mycket bättre och mycket mer stämningsfull! De där 80-tals syntslingorna gör den jäkligt mycket läskigare!

    Riktigt intressant sida annars! Keep it up!

  2. Johnnyboy Johnnyboy

    Kommenterade under fel, det ska naturligtvis hamna under “Röd Drake” – inlägget. Ber om ursäkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *