Wallace & Gromit + Fahrenheit

Jonas och jag var och såg Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit i helgen och jag blev dunderförtjust! Så underbar! Det är verkligen mysigt med lergubbar som man ser fingeravtrycken på. :)

Inte blev det sämre av att vi dessutom fick en nästan lika underbar kortfilm som bonus: The Madagascar Penguins in a Christmas Caper. Pingvinerna är alltså med i filmen Madagascar, som jag inte alls varit sugen på att se innan. Nu måste jag nog se till att se den i alla fall.

Jag har börjat spela Fahrenheit, som är ett riktigt mysigt interaktiv-film-spel. Det börjar med en otäck scen där Lucas Kane i ett hypnosliknande tillstånd hugger ihjäl en man på toaletten i en restaurang. Direkt efteråt vaknar han och får panik, vad är det som hänt? I spelet växlar man mellan att styra Lucas och två poliser som utreder fallet. Vem eller vad är det som fått Lucas att mörda? Stämningen är härligt mysrysig och det är riktigt spännande. Jag hoppas att det inte tar alltför lång tid att spela, för jag skulle vilja testa hur stor skillnad det blir om man gör helt andra val än jag gör nu!

En kommentar

  1. Jag var också och såg Wallace & Gromit i helgen! Den är verkligen en riktig höjdare, och det där med tumavtrycken är helt underbart :) Det finns inga andra lergubbar i världen som kan få mig så sugen på ost, kex och te

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *