Hoppa till innehåll

Firefox 1.5: Bästa browsern bästare!

Jag har precis installerat nya Firefox 1.5. Underbart! En nästintill perfekt browser har blivit ännu bättre! En sak reagerade jag på direkt: Tidigare kom jag alltid till någon jäkla quickbrowsersearch.com när en sida tajmade out i inladdningen. Det var jätteirriterande och har hänt ofta på sistone eftersom prutt-ComHem inte är en strålande internetleverantör. Nu får jag en Firefox-Time-Out-sida istället! Med ladda-om-knapp på! Tack, kära Firefox för att jag slipper lista ut hur man disablar den dumma fula söksidan! Och så kan jag hjulscrolla i Miriams dagbok med nya versionen också. Härligt!

Och sen är det skönt att man kan vara helt intelligensbefriad när man installerar, för att alla extensions, bookmarks och allt funkar precis som vanligt även efteråt (förutom ett par extensions som inte är kompatibla med 1.5 ännu). Skönt. Nog för att det kan vara roligt att känna sig duktig efter att ha bråkat med datorn och tvingat den göra som man vill, men ibland är det rätt skönt att få vara dummy också. Fast det ska vara vid rätt tillfällen. Detta är rätt tillfälle. Windows har en massa klur för sig som inte är rätt: “nej förstår du lilla administratorn, du får inte se filer på disk C för då kan du råka ta bort dem och det kan vara farligt”.

Nåväl. Där halkade jag nästan in på ett sidospår jag skulle kunna orda om länge, men det var inte syftet. Ville bara säga Heja Firefox, eller något åt det hållet! Min eldräv är bäst. :)

En kommentar

  1. Håller med!
    Ställde just en Firefox-fråga i Alltförföräldrars Hemsidessnack, huruvida det går att komprimera symbolerna och flikarna i Firefox, jag är lite less på att de tar så stor plats. Det är nog enda nackdelen, nu sedan scrollen fixades :-)

    Fin, ny layout, förresten!

    *kramar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *