Hoppa till innehåll

14 år gammalt brev

När jag och Ingela var 11 år skrev vi brev till varandra. Inte vilka brev som helst, utan brev vi fick öppna när vi fyllde 24 resp. 25. Jag skulle ha öppnat mitt i somras när jag var här och fyllde 25, men klantade mig. Den här gången skötte jag det bättre och har fått mig en dos nostalgi:

Öppna på din 25-årsdag!
(På baksidan: Från En Viss Person)

Hej Helena! Det är den 11/10-91 klockan är 13:32 52
Har du träffat mig nyligen?
Du och jag har just kommit hem från skolan. (du mår lite dåligt)
Vi har haft klassråd och nutidskryss. Mössen lever rövare i buren (Simson & Baby)
Hälsningar din bästis
Ingela Y Vretblad 11 år

(Planen är att sätta tillbaka det i fotoalbumet där det bott i 14 år, skriver ner det här mycket för att “ha” det ändå. Det är klart att det är en “Viktig händelse”, apropå kategoriseringen!)

Ja, man får väl säga att vi träffats åtminstone ganska nyligen (i somras och har planer för januari), även om det såklart inte blir särskilt ofta jämfört med när vi var 11. Det är i alla fall kul att vi fortfarande har kontakt.

Imorgon när det är ljust ska jag nog försöka rota lite på vinden också i förhoppning om att hitta våra egenhändigt utgivna tidningar och kanske lite dagböcker eller annat. Har redan bläddrat lite i några dagböcker, det var spännande. :)

Det har varit en bra dag. Jag klarade kanske min tenta (men blir knäpp om jag tänker för mycket på det… klarade jag den var idag sista gången jag skrev tenta i Linköping!), jag sprang på en massa bra människor som var kul att träffa i skolan och Daniel promenerade mig till stan – där vi dessutom sprang på Jonas, vilket nästan vägde upp att han råkade smita iväg med avstängd mobil efter tentan så jag inte fick tag på honom. :) Swebus platsgaranti kom sen väl till pass eftersom halva Linköping tycktes vilja åka norrut idag.

Här hemma har jag umgåtts lite med mamma, pappa och farfar. Imorgon ska vi till John & Ullis och alla barnen. Nu lånar jag datorn lite… det första jag gjorde var att installera Firefox. Tänkte använda Explorer först men fick ångest bara av att öppna fönstret… Nu ska jag fixa Total Commander också, så kan jag filhantera och ftp:a lite. Tänkte fundera på Egypten och gräva nostalgibråte på rummet också…

Vet ni vad? Jag är ledig!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *