Hoppa till innehåll

Tentor & frukostpennor

Woo-hoo:

Att göra innan 15 december
Individuella egyptologiuppgiften
Gruppuppgiften i egyptologi
Lära mig 176 kanji till tentan 6/12
Skriva resterande 2 (av 4) sidor hemtenta
Repetera inför tentan 14/12
Plugga flervariabelanalys (tenta 16/12)

Nu sitter jag i en datorsal på skolan och inväntar tentasvaren på mattententan jag just skrev. Det kan ha gått, men den som lever får se… Lite senare: Nu har svaren kommit, medan jag fortsatte skriva. Det kan ha gått… hade fått rätt svar på tillräckligt många uppgifter i alla fall, fast det garanterar ju förstås inte att de godkänner lösningsgång och redovisning. Nu ska jag försöka glömma tentan tills resultatet kommer, annars blir jag knäpp…

Japanskatentan gick bra i alla fall. VG/A. Kanjitentan hade jag G/C på, så det var ju en förbättring. Wee! Jag tror att läraren hade ganska roligt när han rättade den ena tentan där vi själva fick konstruera meningar. Själv kunde jag knappt hålla mig för skratt när jag fick tillbaka tentan och såg att jag råkat skriva att jag äter pennor till frukost, i stället för bröd. Pen istället för pan. Pe och pa är ju ganska lika:

pe:
pa:

Igår åkte vi alltså till Linköping, jag och Jonas. Vi fördrev tid på stan ett tag medan Jonas väntade på att Fruktis, som han skulle bo hos, blev ledig. Sen åkte jag till Frida i Ryd och hade en lugn kväll med henne, fikade, pratade, gick promenad och spelade kort. Mysigt!

Nu bär det snart av till Nyköping. Men först ska jag försöka vara lite social. Har redan råkat springa in i lite folk jag känner här – skillnaden mot Göteborg är onekligen ganska tydlig vad gäller sånt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *