Hoppa till innehåll

Tentor och intervju

En sisådäringa då! Aaah, vad skönt att stryka ytterligare en på listan:

Att göra innan 15 december
Individuella egyptologiuppgiften
Gruppuppgiften i egyptologi
Lära mig 176 kanji till tentan 6/12
Skriva resterande 2 (av 4) sidor hemtenta
Repetera inför tentan 14/12
– Plugga flervariabelanalys (tenta 16/12)!

Sista punkten görs förmodligen färdigt ikväll… eller kanske fortsätter jag lite imorgon också, vi får se hur duktig/ambitiös/panikslagen jag känner mig. Idag har jag hur som helst klarat av sista japanskatentan innan jul (givetvis har vi en maffig en efter jul också, den största faktiskt). Det gick nog lagom bra, tror jag. Allt var inte lätt, det märks att jag har legat efter på sistone och inte har koll på uttrycken i de två sista kapitlen. Men jag blir nog godkänd i alla fall. Får se imorgon, då vi redan får tillbaka tentorna.

Idag har jag varit på intervju igen… det gick nog bra, men vi får la se. Jag är inte den enda potentiella ekonomiassistenten och jag misstänker att det är en nackdel att jag inte kan börja direkt. Nu ska jag inte tänka på det mer förrän jag får besked!

Imorgon bär det av till Linköping! Jag ska bo hos Frida över natten och sen är det Den Stora Otäcka Tentan. Nu ska jag och Jonas plugga .

EFIT-bilderna från gårdagen kommer… sen! Har laddat upp dem till mitt ftp-konto så att jag kanske kan fixa dem från Nyköping sen. För dit ska jag alltså en sväng efter Linköping. Och sen hit. Och sen Nyköping igen. Och sen Egypten… wee! Värst vad jag fnattar runt.

För övrigt tycker jag att det är roligt att jag fått 32 sökträffar på “lussebullar” i december. Men allvarligt, kan folk sluta söka på fulsex (se längst ner på sidan [edit: borttagen länk])!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *