Hoppa till innehåll

Månadsbild, promenad, pyssel

Jag har inte varit sysslolös en minut, men det känns enormt skönt att få ta itu med saker. Jag har svarat på alla mina obesvarade mail (från december…) och pysslat lite med hemsidan – jag har äntligen skrivit om musik 2005, lagt till nya fanlistings och skrivit om Fahrenheit (edit: borttagna, ickefungerande länkar). Jag har uppdaterat Fotodagar och jag har lagt upp mitt nya fotoprojekt Månadsbilder där jag tar en bild i månaden för att fånga årstidernas växlingar. Mest snö hittills…

Har även uppdaterat Thunderbird och testat nya FTP-program, eftersom jag inte är så nöjd med mitt.

Vi såg en film förmiddags – spana förresten in titlarna på mina fyra senast sedda filmer: Marnie, Mildred Pierce, Gilda, Laura. Nej, vi har inte försökt se kvinnonamnsfilmer… men de var bra allihop.

Idag har jag tagit en skön promenad här i Bergsjön med Maria. Såg lite ställen jag inte sett förut och fick se sjön i vintertillstånd. Kul att hinna vara lite social också!

Och det är inte ens allt jag pysslat med..! Skönt att vara ledig – även om jag borde plugga…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *