Kanji

Hjälp! De här ska jag kunna…

一二三四五六七八九十百千万円時日本人月火水木金土曜上下中半山川元気天私今田女男見行食飲東西南北口出右左分先生大学外国京子小会社父母高校毎語文帰入静個数公園歴史政治低員新聞作仕事電車休言読思次何門耳石岩貝糸林森太細午後前名白雨書友間家話少古知来晴降雲覚忙雑誌荷住正年売買町長道雪立自夜朝持短暑熱寒冷座由手紙好近明病院映画歌市所勉強有旅遠暗退疲弱村区都府県昔々神早起牛使働連別度赤青色寝遊返難単簡温暖物鳥料理特安飯肉悪体空港着同海昼馬島良飛油酒晩共彼代留族親切英店去急乗当音楽医者民局米過美術薬苦期鉄死意味注夏魚寺広転借走建地場足通深洗流消決渡交機関橋設供世界全部始週以考開屋方運動教室完成困閉移育科欠席歳習主結婚集発表品字活写真歩野離組約線報告予定現客原

326 stycken slumpmässiga streckformationer*…

* eller något helt annat, beroende på om din browser kan visa kanji eller inte

3 kommentarer

  1. Min browser verka tolka tecknen helt korrekt. Tacka vet jag UTF-8! Vetisjutton om jag förstår mer för den sakens skull dock :-)

    Svara

  2. oouh! helt plötsligt vart min kryptologi-tenta mycket enklare :) tack för den…nu måste jag ju plugga på en lördag bara för det… :P

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *