I ett litet kontor på Chalmers

…sitter älsklings-Jonas om dagarna. Där var jag och hälsade på idag! Jag hade med mig de sista hallongrottorna och Chalmers fick bjuda på te och kaffe till vår lilla kontorsfikastund. Det blev en till fikastund här hemma också, eftersom vi stannade till vid SKF på väg hem och köpte semlor.

Förmiddagen ägnade jag förstås åt en alldeles synnerligen elak mängd tvätt, men det gör jag mitt bästa för att förtränga nu efter allt krångel. Intressant att notera var i och för sig att torkrummen hade nya golv och att jag använde centrifugen för första gången sen vi flyttade hit. Den var otäck och hade HÅL i sidan, men tvätten var i alla fall mindre plaskvåt efter att ha snurrat runt i den ett tag.

Igår sökte jag ett jobb som jag verkligen vill ha och fick nästan upp en gnutta hopp om att skaffa nytt extrajobb inte behöver vara synonymt med att sälja min själ. Men den som lever får se…

Annars försöker jag plugga japanska, generellt plugga ifatt och plugga till stundande tentor. Nästa vecka ska jag nog inte skolka så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *