Tentaplugg

Pluggdag med pluggpappersbelamrat köksbord. Fiskpinnar är ett bra exempel på billig, snabb och god mat. Egentligen borde jag förstås äta vegetariska nuggets eller liknande, men fiskpinnar är oändligt mycket billigare. Så nu har jag köpt ett paket att ha och äta av när jag äter snabba måltider utan Jonas. Pulvermos med spiskummin + varierbara andra kryddor är finemang till.

Relaterade inlägg:

2 reaktioner på ”Tentaplugg”

  1. Fiskpinnar är gott och enkelt, fast jag blev lite avskräckt från att laga fiskpinnar för några år sedan när jag köpte ett paket där en del av ”pinnarna” smakade ruttet. URK!

  2. Eeeew! Jag ska göra mitt bästa för att glömma bort din kommentar tills nästa gång jag steker fiskpinnar… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *