Hoppa till innehåll

Våffeldag med EFIT och förkylning

Igår var det alltså våffeldagen och vi åt smaskiga våfflor till lunch. Det var också EFIT-dag och jag lyckades genomföra projektet den här gången så här är mina bilder (edit: borttagen ickefungerande länk).

Igår hade även Elisabeth sin inflyttningsfest i en villa och jag var verkligen nyfiken på att se hur de har det där… men jag vaknade med rysligt ont i halsen och Jonas hostade vidare i samma stil som dagarna innan. Så vi stannade hemma. :( Idag känner jag att det var bra, för jag mår verkligen inte alls bra och bakfylla på detta är långt från önskvärt. Klockan är 6 nu och vi har precis masat oss upp ur sängen. Har sovit större delen av dagen och läst lite emellanåt. Är rysligt seg, men ska nog ta en dusch snart och äta något.

Får se om jag orkar göra något vettigt över huvud taget idag…

Jag måste må okej på tisdag, jag börjar ju på nytt jobb då!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *