Hoppa till innehåll

Avklarade tentor, m2-titt och dimma

Weee! Jag tog alla mina tre tentor! Fast det var på håret… men det gör ingenting, jag behöver inte ha VG i B-kursen också. Har så mycket att göra nu så jag kan verkligen nöja mig med godkänt. Jag tycker faktiskt att “mycket att göra” är ganska befogat att säga:

  • Japanska, 20 p, förvisso bara 10 timmar schemalagt per vecka, men mycket läxor också.
  • Extrajobb, siktar på 15 timmar i veckan.
  • Pragmatisk programmering, 5 p, distanskurs som ska resultera i en egen webbrowser. Jag har faktiskt kommit igång lite nu…
  • Analys B, 6p, ska skrivas 21 april. Gissa vem som pluggar hela påsklovet?
  • Hemtenta i japansk historia ska vara klar om två veckor, fem frågor som kräver 1-2 A4 vardera.
  • Söka sommarjobb.

Plus, tja, ett liv, ni vet.

Mellan föreläsningarna idag hade vi en timmes rast, så jag passade på att spana in min nya arbetsplats. Ska bli kul att gå dit imorgon och se hur det är. Hoppas att min förkylning är lite snällare då bara…

Det var dimmigt som tusan när jag tog mig hem idag. Men det märktes att vi vridit fram klockan, för det var åtminstone ljust. Det var det inte förra gången jag tog mig hem efter en kvällsföreläsning. Men nu är jag trött på vintervitt, nu vill jag ha sommargrönt!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *