Hoppa till innehåll

m2-titt och dimmigt

Idag tog jag en titt på min nya arbetsplats där jag börjar jobba imorgon. m2 ligger fem minuters promenad från skolan i ett maffigt tegelhus och utanför står närmare dussinet små söta tjänstebilar av märket Cooper. På varje bil finns utöver m2-loggan också dekaler med ägarens namn! Jag kommer säkert inte kunna hålla mig från att lägga ut en bild på en sån…

m2 verkar ha skön stil och det ska bli riktigt spännande att börja jobba imorgon, om min förkylning bara är snäll nog för att låta mig ta mig dit…

På Avenyn hade en skylt vält. Och det var dimmigt. Det blev ganska många dimbilder, men det såg såklart mycket tuffare ut i verkligheten.

Nästan hemma. Dimmigt!

En kommentar

  1. Ika Ika

    Den välta skylten ser ut som en trollslända, trodde faktiskt till en början att det var nån form av skulptur. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *