Hoppa till innehåll

A History of Violence

Ännu en grafisk roman som blivit film!

Precis som Road to Perdition handlar denna bok om otäcka maffiaskummisar. Det som lyfter A History of Violence är att vanliga människor står i centrum – en helt vanlig, fridsam familj befinner sig plötsligt i sin värsta mardröm. För pappan har “a history of violence” och “the past never dies – unless you kill it”.

Jag förstår mig inte riktigt på varför så många serier måste tecknas i gråmurrig stil som gör att det är svårt att se skillnad på folk… men förutom det har jag inte mycket att klaga på. Det är en jättespännande berättelse och verkligen en läsvärd bok!

BokinfoTitel: A History of Violence
Författare: Wagner, John
ISBN: 1563893673
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *