Påsk och matte

I måndags firade vi alltså påsk, bildbevis finns i fotodagboken. Vi tog en hel mysdag tillsammans, underbart! Vi handlade i Kortedala och lagade världens godaste påskmiddag: supergod potatisgratäng, stekta quornfiléer och ägg som vi kokade med gula lökskal för att få fin färg på dem. (Salladen nämner jag inte för den förstörde Jonas med vinäger…)

Godis åt vi en hel del också…

Vi attackerade växtligheten i en närliggande skogsplätt och fick på det viset ett fint påskris. Våra fina påskliljor var snälla och såg som vackrast ut just den dagen deras förskönande effekt var viktigast.

För övrigt sprider påskliljorna en jättemysig lagom subtil doft kring sig, sådär så man kan ana den när man kliver in i rummet. Det har jag inte tänkt på tidigare, kanske för att jag inte brukar köpa påskliljor, men det är väldigt mysigt.

Och nu är det matte som gäller. Jag har bestämt mig för att bara göra en blixtvisit till Linköping och skriva tentan, sen ska jag hem hit och pyssla och dona.

Jag vill klara tentan… det vore så skönt! Snälla låt mig fatta uppgifterna som kommer..!

4 kommentarer

  1. Första gången jag skriver här! Hade en massa att läsa ikapp sen jag var här sist… Skönt att se att ni hade ett bra påskfirande, men jag tycker att det är lite lustigt att du gillar lukten av påskliljor! När jag var hemma hos mina föräldrar kände jag plötsligt en mystisk doft och skyllde genast på hundarna och menade på att det måste vara hundkiss nånstans i huset (fast dom är stora nu och inte gör sina behov inomhus)…. Fast jag fick erkänna mig besegrad när syrran påpekade att det var påskliljorna vi fått av mormor som luktade =) Jaja, lycka till med matte-tentan i Linköping. Jag ska hålla en tumme för dig!

    Svara

  2. Oj! Det kanske finns olika sorter eller något? Eller olika doft i olika stadier kanske. :) Jag känner för övrigt inte direkt någon doft längre, men nu står de i vardagsrummet där jag är mest hela tiden.

    Svara

  3. Det slog mig när jag tittade på dina EFIT-bilder: Du är lik Claire Danes! Lika som bär! :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.