Knappast kamratgruppspicnic

Det blev konstigt idag. Vi skulle ju träffa en massa nya människor från andra kamratgrupper, men det dök inte upp några. Vi var fem stycken från vår egen grupp, men ingen annan dök upp. Studenthälsan lämnade inte ut några kontaktuppgifter, men gick med på att vidarebefordra vår inbjudan till dem. Nog kan man väl tycka att någon av dem borde ha dykt upp eller åtminstone hört av sig om de fått inbjudan? Vi har såklart ingen aning om ifall den kom fram eller inte. Nåväl, hur som helst, ingen kom och vi gick och fikade på Villekulla i stället för picnic eftersom det var olämpligt picnicväder.

Imorgon har jag bestämt mig för att börja plugga matte i stället för japanska, men jag är givetvis långt ifrån klar med japanskan. Har inte ens hunnit igenom boken. Kanjidelen har jag inte så mycket som kikat på och den är rejält maffig. Jag är helt säker på minst en omtenta, med andra ord. Usch vad besvärligt det är att försöka komma ikapp… men matten ÄR faktiskt viktigare att klara av, så är det bara.

Programmeringen är också viktig, men jag kommer garanterat inte hinna klart med browsern till första deadline 16/6. Räknar kallt med fler inlämningsperioder för eftersläntrare, så var det ju förra året i alla fall. Hoppas hinna fritidskoda tillräckligt till nästa period.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *