Sommarjobb på Lorensbergs!

Av ren instinkt vill jag surfa in på jobbannonssidorna, men det är en daglig rutin som jag nu kan lägga åt sidan. Jag har fått sommarjobb! Jag ska jobba med “programvaruutveckling och support” (citerat ur anställningsavtalet) på Lorensbergs Communication. Det är där Jonas L och Julia jobbar och det var de som tipsade mig att söka. Kontakter är alltid bäst!

Jag ska bara jobba ett pass till på m2, sen har jag lite tid för tentor och så börjar jag på Lorensbergs den 14 juni.

Det blev lite ketchupeffekt med sommarjobbserbjudandena. Jag fick nämligen (så gott som) ett till jobb! I onsdags var jag på intervju för Securitas ute på Volvo Torslanda. Det lät som att allt i princip var klart, jag skulle bara gå igenom Securitas test först. Det var förvisso ett ganska tufft jobb, jag trivs med tanken på att gå runt i Securitas-uniform, men givetvis vore jag ju dum om jag inte valde ett jobb som är relevant för min utbildning. Sen var det förstås lång restid och obekväma arbetstider också. OB-pengar är förstås välkomna, men att Lorensbergs ligger inne i stan och att tiderna är kontorstid är inte så dumt.

Utöver detta fick jag också brev från Liseberg som undrade om jag fortfarande ville vara reserv för säsongsjobb.

På måndag får jag ringa och tacka nej till Securitasjobbet. Lite trist, men jag tror jag väljer rätt.

2 kommentarer

  1. Grattis till sommarjobbet! Lyxigt att få välja och vraka lite också, även om det eder till lätt beslutsångest.

    Vad gäller The Storyteller så ÄR den verkligen otäck på sina ställen. Hur sjutton vågade jag se det här som barn?
    Min version innehåller bara den ursprungliga serien, men en kompis har laddat ner versionen med den grekiska mytologin, och hon har lovat att bränna över dem åt mig. :)

    Svara

  2. Grattis! Som sagt så fanns det ju MÅNGA fördelar med det här jobbet jämfört med securitas. Du får säkert chansen att jobba i uniform någon annan gång.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *