Hoppa till innehåll

Pay It Forward

En sötdramatisk familjefilm med Kevin Spacey i rollen som läraren som ger klassen i uppdrag att förändra världen. Trevor (Haley Joel Osment från The Sixth Sense) kommer på konceptet “Pay it forward”: Han ska hjälpa tre människor med någonting viktigt och i gengäld ska de hjälpa tre människor och säga åt dem att föra konceptet vidare. Så långt är det rätt bra, men givetvis är ju en av Trevors tjänster att para ihop sin mamma (Helen Hunt) med läraren. Jag är lite allergisk mot filmer med matchmakande barn, men är till en början ganska överseende ändå. Fast sen blir det… svulstigt. Det hade kunnat bli en rätt schysst film om den varit lite mer lågmäld, men nu blir det lite för mycket.

FilminfoIMDB: Pay It Forward
Regissör: Mimi Leder
År: 2000
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *