Mutor, handdukar och tentor

Nu ska jag alldeles strax åka till Linköping. Egentligen borde jag ha min handduk synlig, eftersom det är Towel Day idag, men jag tycker den ligger ganska bra i väskan också… jag kanske kan ta fram den i Linköping och åtminstone vifta lite med den när Maria möter mig på busshållplatsen…

Imorgon är det alltså mattetenta igen. Den här gången är jag mutad! Det bottnar i att Jonas länge har velat köpa Sorcerer + supplement (rollspel), men avstått för att det är dyrt. Nu behöver han en “morot” för att motivera tentaplugget och vi har bestämt att han ska få belöna sig om han klarar tentan. För egen del har jag ju sneglat på The Adventure Companys Egyptenspel ett tag:

Egypt – Tomb of the Pharaoh
Egypt 2 – The Heliopolis Prophecy
The Egyptian Prophecy – Fate of Ramses

Om jag klarar analystentan ska jag köpa dem, eller dem jag får tag i (ser att det första är slut just hos TAC i alla fall). De kostar ändå “bara” $15 (1:an och 2:an) resp $20, vilket är mindre än Jonas mutprylar gör…

Strax iväg! Och jag misstänker att jag har med mig alldeles för somriga dopkläder till brorsonens dop i Nyköping på lördag… men den som lever får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *