Hoppa till innehåll

Lång bussresa med Boten Anna

Förresten måste jag ju bara nämna en av anledningarna till att söndagens bussresa kändes extremt lång. Mellan Linköping och Jönköping satt jag nämligen bredvid en tjej från någonstans i Storbritannien som mycket ivrigt diggade till otäcka Boten Anna på repeat i några timmar. Stundtals diggade hon så ivrigt att hon dunsade in i mig ideligen.

Det kan ha smugit sig in andra låtar i samma stil, men det var Anna-låten som märktes mest. För det är väl ingen som tror att man inte stör omgivningen när man lyssnar på musik med hörlurar?

JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DEM!

Visst dämpas ljudet, men kvar blir ju den mest irriterande delen av musiken.

För övrigt var tjejen åtminstone lite underhållande. Jag överhörde ett antal telefonsamtal i vilka hon försökte begagna sig av sin knapphändiga svenska vokabulär. Dessutom fick jag berätta att vi inte var i Jönköping än ett par gånger, hon blev lite nervös av att höra nånting-köping (Norrköping) i busshögtalarna.

Vad gäller Boten Anna så hade jag bara hört talas om den innan, men nu har jag hört den mer än tillräckligt. Den är inte bra!

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. jag gillar den. har den som ringsignal. Det blev som jag trodde årets sommarplåga… Läs mer om BotenAnna och ringsignals-hysterin i sverige på min blog…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *