Sony Ericsson Z600

Jag har skaffat ny (eller bättre begagnad åtminstone) mobiltelefon! Hittills gillar jag den jättemycket även om den är klumpigare än min förra. Den är oändligt mycket mer kompetent på att använda internet i alla fall – det här inlägget skriver jag faktiskt från telefonen!
Jag ville mest testa om det funkar och hittills ser det lovande ut. Fint att kunna blogga när man är ute på vift! Fast nu känns det förstås lite fånigt eftersom jag sitter vid datorn..

Tillägg från datorn:
(det är ju trots allt lite smidigare än telefonen)

Det är alltså denna telefon, som jag köpte begagnad via Tradera. Den främsta anledningen till bytet var att denna som sagt har ett lågt SAR-värde, men också att jag inte riktigt blivit kompis med min tidigare telefon (som jag fick gratis).

Det är roligt med en ny leksak! Det enda jag riktigt ogillar är att den känns lite vinglig/glapp. Att den är betydligt klumpigare än min gamla kan jag leva med, men glappet i luckan är ganska trist… fast det finns många bra saker som uppväger det. Den är faktiskt riktigt trevlig! Jag har beställt en kabel till den så jag kan skicka saker mellan datorn och telefonen. Den stöder program och spel ganska bra, men ibland går det lite segt. Hur som helst är den mestadels underbar att ha att göra med och den har allt jag saknade med min förra. Snooze, till exempel! :)

En kommentar

  1. Grattis till snooze! Och ny telefon så klart ;) Och kul att höra att du trivs på jobbet!

    Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.