Hoppa till innehåll

Tillbaka från Öland

Då var vi alltså hemma igen efter en underbar Ölandssemester. Jag har precis lagt upp lite bilder och jag blev nästan tårögd när jag började skriva om hur det var dags att åka hem… vilket det ju blev rätt fort eftersom vi åkte dit i lördags och kom hem i tisdags. Jag vill ha mer semester!

Inte för att det är bara skit här hemma, men det tråkigaste är att det är så otroligt många måsten. Jobba heltid, sköta hushållet och dessutom försöka åstadkomma något med programmeringsprojektet och japanskan. Och göra roliga saker också emellanåt. Det går liksom inte ihop. Jag vill vara ledig.

Den rådande värmeböljan är heller ingen hit när man sitter instängd på ett kontor hela dagarna och kommer hem och sätter sig vid datorn. Både på jobbet och hemma är det 30 grader varmt nu.

Nu är jag tillsammans med en 27-åring! :) Mina presenter var kortspelet Chrononauts, serieromanen Castle Waiting (jag är nyfiken!), en blå tröja och en kortärmad skjorta. Chrononauts går att spela i flera varianter och vi testade den minst utrymmeskrävande på tåget hem. I den tappningen påminde det ganska mycket om Fluxx och jag tror man känner av tidsreseaspekten av spelet mer om man spelar vanligt. Men det var kul med “minispelet” också. Inte bara för att jag vann. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *