Hoppa till innehåll

Fylla år + fullt upp med annat

Att jag inte skrivit så flitigt på sistone beror dels på datorstrul, dels på att det är så fullt upp hela tiden! Igår lade jag i alla fall ut en herrans massa nya bilder och nu har jag kommit ikapp med filmer och böcker också.

Datorstrulet yttrade sig så att datorn klappade ihop av värmen. Nu har jag plockat ur mitt grafikkort och kör på det integrerade istället, vilket verkar ha löst problemet tills vidare. Vet inte om grafikkortet är kokt eller om det kan fungera igen, men hur som helst lär det inte bli några tuffa datorspel för mig på ett tag. Min provisoriska lösning med golvfläkt var förresten riktigt fin och funkade ett tag, men inte så stabilt.

De flesta nämnvärda händelser från den senaste veckan finns nu i fotodagboken, så jag säger väl inte så mycket här… Men hur som helst har vi firat min födelsedag på Vrångö, jag har varit vid Delsjön med Maria, vi har varit på dramatiserad stadsvandring och sist men inte minst så är vi marsvinsvakter i tre veckor nu! Men mest av allt jobbar jag förstås på ett 30-gradigt kontor

Annat som hänt på sistone är att jag sålt min gamla mobil och faktiskt till och med gick ett par tior plus på köpet av min Z600, så det känns väldigt bra!

Och så har jag bestämt mig för att åka till Nyköping över helgen och träffa Veronica, Johanna, Ian (Johannas engelska pojkvän), Ellinor och Alva (förhoppningsvis kommer alla).

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *