Massor att läsa

Givetvis har jag massor att läsa nu när jag har så lite tid. Fast jag ska inte klaga, det är bra!

Jag fick två serieböcker av Jonas i födelsedagspresent, Billy Hazelnuts och Ghost World (kolla gärna länkarna för smakprov!). Ska bli roligt att läsa dem! Jag har dem nerpackade i min helgpackning för Nyköpingsvistelsen.

Dessutom har jag med mig Summer Blonde, som jag lånat från biblioteket och Torey Haydens Twilight Children. Det var länge sedan jag läste något av Torey Hayden och jag ser verkligen fram emot det!

Och så måste jag givetvis läsa Castle Waiting som jag gav Jonas i födelsedagspresent.

Dessutom har jag köpt lite nya böcker de senaste dagarna: Självkänsla nu! känns som ett bra projekt och Vin för alla verkar lärorik och dessutom var den billig. Eftersom jag handlade pocketböcker i present igår var jag ju tvungen att lägga till två egna för att kunna utnyttja “köp 4 betala för 3” och det blev Hanteringen av odöda för att jag är nyfiken på författaren John Ajvide Lindqvist (kan man verkligen heta Ajvide? Är det Arvid på bäbisspråk eller?) och Bakom stängda dörrar för att jag varit nyfiken på den länge (men tror att jag kommer må dåligt av den och ändå kunde jag inte låta bli). Dessutom har jag fortfarande inte läst Anna, min älskade och så har jag två böcker som jag fått via bookcrossing, nämligen Brand New Friend och Ingrid Bergmans Mitt liv.

Och såklart fortsättningen på Sandman, som jag ska låna från biblioteket och V for vendetta som jag reserverat och kanske får låna någon gång i augusti.

Plus alla de där andra jag borde läsa någon gång…

Ingen lästorka här, inte.

3 kommentarer

  1. Jag läste faktiskt en Torey Hayden-bok alldeles nyss, så pass “nyss” att jag inte har hunnit blogga om den än. Men det kommer!

    Bakojm stängda dörrar är precis som du gissade rejält obehaglig. Samtidigt är den en bok av den typen man sträckläser. Ibland är människan ett konstigt djur…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.