Hoppa till innehåll

Billy Hazelnuts

På tåget till Nyköping i fredags läste jag Billy Hazelnuts av Tony Millionaire. Jag fick boken i födelsedagspresent av Jonas och hade säkert inte fått upp ögonen för den annars, men jag är glad att jag fick chansen!

Billy Hazelnuts är en berättelse i serieform på 109 sidor. Preview finns hos Amazon för den som vill ha smakprov.

Det är en otroligt fantasifull historia! Billy Hazelnuts är en varelse som ett gäng möss skapar av skräp. Mössen tänker sig att han ska försvara dem mot den elaka tanten i huset där de bor, men givetvis lyckas han fly. I huset bor även den unga forskaren Becky, som blir vän med Billy. Tillsammans gör de en rad saker som hade varit omöjliga i vår värld, men som fungerar i deras fantasiexistens. Väldigt charmig berättelse!


Billy och Becky är ganska lika… (Billy syns på omslagsbilden)

Se även Tony Millionaires hemsida.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *