EFIT i Nyköping, spam och regn

I helgen var jag alltså i Nyköping. Passande nog så sammanföll EFIT med dagen då jag träffade Veronica, Ellinor, Johanna och Ian. Det var roligt att träffa alla igen, men mer om det på EFIT-sidan.

Jag drunknar i spam just nu. Gästboken har också börjat få in rejäla doser, de kommer titt som tätt cirka 10 åt gången. Inte så roligt att hålla på och rensa. Jag ska göra en ny kommentarsfunktion med inbyggt spamfilter, men frågan är när jag hinner… det är högprioriterat, men jag kanske får börja med någon enkel kontrollfråga. Får se… nu är det sent, men kanske kikar jag på det imorgon.

Apropå drunkna så regnar det mycket nu… inte så att man drunknar, men det är ganska stor skillnad på vädret mot för bara en vecka sedan eller så. Nåja, det gör inte så mycket när man ändå bara jobbar. Vi har inga alltför avancerade planer för helgen heller, så det är inte så mycket som står på spel.

Idag har jag skrivit en massa inlägg och gjort förändringar i bloggfunktionaliteten som ingen kommer att märka utom jag själv. Men jag njuter av dem i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *