Summer Blonde

Eftersom jag verkligen gillade Sleepwalk av Adrian Tomine blev jag såklart glad när Summer Blonde fanns inne på biblioteket. Summer Blonde samlar Optic Nerve #5-8 och här är berättelserna lite längre än i Sleepwalk.

Tomine skriver känsloladdat om otrohet, utanförskap, dåligt självförtroende och dåliga människor.
Alter Ego handlar om en mesig författarkille som tror att gräset är grönare på andra sidan. Summer Blonde visar en ensam killes frustration över grannkillen som får vilka tjejer han vill, men inte bryr sig om dem. I Hawaiian Getaway följer vi en smått misslyckad tjej med dåligt självförtroende i ganska vardagliga scener. Bomb Scare visar att alla vänner inte är bra vänner och att de populära inte alltid är trevligast.

Bra! Jag gillar Tomine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.